Download Flash Player for Firefox, Opera and Safari
Download Flash Player ActiveX for Internet Explorer

Håll dig i form då får du mer av livet!
Sök efter:

Avancerad sökning
Produkter
Välj språk
Deutsch Dansk English Español Finnish Norwegian Bokmal Srpski Swedish
Aktuell produkt
Betalnings valuta
Information
Produkter: 81
Kategorier: 32
Priser: Swedish Krona
Plats: Genväg till startsidan /Kvinna/Vagina serie/Venus Curcuma Comosa förstärker vagina muskler (två burkar)

Venus Curcuma Comosa förstärker vagina muskler (två burkar)

Pris: 649.00kr

Venus Curcuma Comosa förstärker vagina muskler (två burkar)

Produkt information

Att träna upp musklerna i vaginan kan ge en mängd fördelar. En trängre vagina skapar mer friktion vilket gör samlaget mer stimulerande för din partner. Trängre vagina ger dig också mer intensiva orgasmer och ökad kontroll. Den vaginala öppningen minskar också i storlek med hjälp av Curcuma Comosa.

Detaljerad produktbeskrivning
Curcuma Comosa, en ört som tillhör Zingiberaceae familj och har den största inverkan på kvinnliga könsorgan vaginala muskler. Traditionell användas den efter barnfödandet att stärka vaginala muskler. (Liknande Pueraria mirifica som den har mest effekter på bröst vävnader) i kombination med andra örter som är särskilt blandade för kvinnliga kropp, i syfte att strama åt och stärka musklerna i externa och visceral speciellt vaginala muskler. Resulterar i att stärka vagina muskler och skärpa fast vaginalwall. Kvinnor kan känna sig som unga igen. Det är också en behandling att ta bort dålig lukt i genitala området.

Curcuma Comosa har använts i århundraden i Asien för behandling av kvinnliga problem som vaginal torrhet, hotflashes, lätta menstruations smärta och cramping. Den kan användas för att hjälpa kvinnor att återfå normal menstruations cyklus. Det kan hjälpa även för att lindra värmevallningar under klimakteriet. Curcuma Comosa kan minska Premenstruell syndrom (PMS), och även buksmärtor och kronisk höftnivå störningar. Curcuma comosa minskar effekten av äggstockarna / testikelcancer hormoner.

Indikationer: Drar fast den vaginala väggen, rensar alla rester och blod fläckar skräp i livmodern kanaler samt dåligt lukt i genitala området, befriar vaginal torrhet, värmevallningar, lätta menstruations smärtor och crampningar.

Användning: 2 kapslar på morgonen och 2 på kvällen. Innehåller 60 kapslar. Resultatet kan normalt ses efter två förpackningar och kan variera från person till person.
OBS Används inte under graviditeten.

Biverkningar: Ingen betydande biverkning eller uppenbar toxicitet är rapporterad. Örten är mycket säker, eftersom det har flera decenniers historia av konsumtion.

KÖP DIREKT!


Bli den första att recencera denna produkt!

Pris: 649.00kr


Produkt kod: 402
TILLFÄLLIGT SLUTSÅLD