Download Flash Player for Firefox, Opera and Safari
Download Flash Player ActiveX for Internet Explorer

Håll dig i form då får du mer av livet!
Sök efter:

Avancerad sökning
Produkter
Välj språk
Deutsch Dansk English Español Finnish Norwegian Bokmal Srpski Swedish
Aktuell produkt
Betalnings valuta
Information
Produkter: 81
Kategorier: 32
Priser: Swedish Krona
Plats: Genväg till startsidan /Bantningspiller/Diamond Slimming - årtusendet bästa bantningspiller!

Diamond Slimming - årtusendet bästa bantningspiller!

Pris: 599.00kr Lägg i varukorgen

Diamond Slimming - årtusendet bästa bantningspiller!

Produkt information

Vill du gå ner i vikt och är besviken i ditt sökande efter en effektiv diet?
Här är de bästa bantningspiller utomordentligt effektiva vid viktnedgång!
I kampen mot fettet, så utgör aptiten ett av de största hoten. Fettförbränning och viktnedgång är väldigt komplext och påverkas av en mängd olika faktorer. Diamond Slimming ger en ökad mättnadskänsla, därför kan produkten även ge goda resultat för dig som inte tränar. Diamond Slimming är den bäst sålda bantningsprodukten på den svenska marknaden, och den hjälper dig att uppnå din idealvikt. Med ett helt unikt och banbrytande recept bestående av de bästa aktiva ingredienserna på marknaden kan du uppnå en snabb och effektiv viktminskning, om du samtidigt ändrar din kost och motionerar regelbundet.
Diamond Slimming för den perfekta figuren slimming med vilka har tiotusentals människor lyckats gå ner i vikt och även behållit den. De är så mycket mer än ett viktminskningspiller. De ger dig en kickstart i ditt nya liv där en lättare och bättre vardag blir verklighet!
Med endast en kapsel om dagen så kommer du att se en fantastisk skillnad och se hur lätt det är att gå ner i vikt! Enkelt och effektivt!
Användning: Tag 1 kapsel 1 gång om dagen före frukost. Om du har större aptit på kvällen ska du i stället ta medlet före lunch. Ta kapslarna 30 – 45 minuter före måltid. Kapslarna får sköljas ned ENDAST med icke kolsyrat dricksvatten. Om man tar kapslarna efter maten minskar deras verkan, vilket man kan använda som regleringsmekanism (t.ex. för att medvetet minska effekten).
Fungerar naturligtvis bäst i samband med motion, men många av våra kunder ser goda resultat även utan förändringar i kost och motionsvanor. Viktnedgång på flera kilo per vecka är inte ovanligt.
Denna produkt använder de syrliga ingredienserna i frukt för att främja matsmältningen och hämma kolesterolet. Konjakingredienserna i denna produkt hjälper dig utsöndra toxiner, nära huden, reducera blodtrycket, föryngra din puls och gå ned i vikt.

Under långsiktiga observationer har inte några bieffekter mot ingredienserna i produkten observerats.
Produkten har bevisats vara hundraprocentigt naturlig och väldigt effektiv vid viktnedgång. Den är älskad och rekommenderad av kunder runt om i världen som en naturlig och hälsosam produkt för viktnedgång.

Produktens egenskaper:
1. Reglerar toxiner, föryngrar huden, snabbar på matsmältningen, hjälper viktnedgång;
2. Naturliga ingredienser för viktnedgång;
3. Andra dieter blir onödiga med denna produkt.

Huvudingredienser: fruktsyror, sötpotatisfiber, konjakrot, Cassia Obtusifolia-frön och Citrus Aurantium.

Specifikation: 350 mg×30 kapslar
Dosering: En gång om dagen; en kapsel om dagen (före frukost)
Förvaring: på en sval och torr plats, undan direkt solljus.
Hållbarhet: 24 månader
Uppmärksamma:
1 Passande ålder:Från 18 till 65 års ålder
2 Bör endast användas om: Du är överviktig med många viktminskingsmisslyckanden bakom dig.

Kombinera gärna med FeiYan Slimming Diet Tea för ännu bättre resultat.

Nota Bene: Bör inte användas av barn, gravida kvinnor eller människor med hjärt/kärlproblem, högt blodtryck, diabetes eller cancersjuka.

Fråga: Har denna produkt några bieffekter?
Svar: Bieffekter är högst ovanliga men undvik användning om du har högt blodtryck. Bör inte användas om du är gravid eller ammar. Produkten är fullständigt naturlig och ett bra örttillskott i en viktminsknings diet.

Fråga: Hur lång tid bör det ta för mig att uppnå de resultat jag vill ha?
Svar: Även om resultat varierar beroende på person så kommer här en tabell på vad som bör förväntas.
Dag 1- Du bör känna resultat , första gången du tar den och även en ökning i din energinivå.
Första veckan- Under denna period bör du se resultat allteftersom kilona smälter bort.
Andra veckan och senare- Desto längre du tar kapslarna desto bättre resultat kommer du få se, och få den kropp du alltid drömt om.

Fråga: Hur mycket vikt kan jag förvänta mig att då ned med produkten?
Svar: Det beror helt och hållet på dig. När produkten tas tillsammans med bra träning och balanserade matvanor, kan du uppnå spektakulära resultat inom en väldigt kort tidsram.

Glöm alla tidigare misslyckanden! Fokusera på en tanke just nu... tänk om det verkligen är möjligt att förändra min kropp snabbt? Tro det eller inte, men det är faktiskt möjligt att ändra din kropp och det har inte bara att göra med "positivt tänkande", för att positivt tänkande i sig självt inte kommer att ta bort ett enda kilo från din kropp. Just det... om du vill se avsevärda skillnader i spegeln och inte behöver du plåga dig heller! Det är både enkelt och effektivt! SMART! Bestäm dig NU för att gå ner i vikt och du kommer att minnas det som ett av dina bästa beslut på länge! Du kommer att se bättre ut och må bättre!

Bli den första att recencera denna produkt!

Pris: 599.00kr


Produkt kod: 11111