Download Flash Player for Firefox, Opera and Safari
Download Flash Player ActiveX for Internet Explorer

Håll dig i form då får du mer av livet!
Sök efter:

Avancerad sökning
Produkter
Välj språk
Deutsch Dansk English Español Finnish Norwegian Bokmal Srpski Swedish
Aktuell produkt
Betalnings valuta
Information
Produkter: 81
Kategorier: 32
Priser: Swedish Krona
Plats: Genväg till startsidan /Unisex/Hudvårdsprodukter/Hyaluronsyra Serumet (85% hyaluronsyra) - Happy - 24 timmar - dag och natt

Hyaluronsyra Serumet (85% hyaluronsyra) - Happy - 24 timmar - dag och natt

Pris: 299.00kr Lägg i varukorgen

Hyaluronsyra Serumet (85% hyaluronsyra) - Happy - 24 timmar - dag och natt

Produkt information

Den är här!
Den bästa fuktgivaren för din hud!
Naturligt extrakt med professionell formel för 24 timmar, dag och natt.
Hyaluronsyra anses vara den absolut bästa fuktgivaren av skönhetsexperter idag!
Detta super fuktgivande serum penetrerar direkt i huden och håller den hydratant hela dagen. Den främjar mängden hyaluronsyra i subkutis (hudens innerskikt) som gör att hudytan bli slät och glänsande.
Serumet är en suverän komplettering till kroppens egen hyaluronsyra producering.
Användning:
Hyaluronsyras Serum unika egenskaper som en naturlig, säker och allsidig hyaluronsyraprodukt, har skapat helt nya behandlingsalternativ för miljoner människor världen över.
Efter rengöring, ta lämplig mängd essens i ansiktet, sedan lätt klappa/massera för att hela innehållet ska absorberas. Om den används tillsammans med en annan flytande produkt, du skulle behöva vänta tills det helt absorberas och sedan applicera en annan produkt. Om vädret är torrt, lägg ett lager av mjukgörande kräm efter.
Huvudingredienser: avjoniserat vatten, hyaluronsyra 85% och aloe extrakt.
Lämplig för alla hudtyper.
Specifikation: 10ml
Lagring i svalt och torrt.
Denna produkt innehåller aktiva ingredienser. Efter öppnandet använd så snart som möjligt eller förvara i kylskåpet.

Om Hyaluronsyra
Hyaluronsyra hör till det fåtal substanser som är identiska i alla levande organismer. Det är en polysackarid, ett naturligt socker, och finns i kroppens alla organ. Hyaluronsyran produceras av cellerna i människokroppen där den fyller många viktiga funktioner. Den underlättar celldelningsprocessen, gör huden elastisk och smörjer lederna. Hyaluronsyra har också förmåga att binda vatten i stora mängder. Den naturliga hyaluronsyrans egenskaper har länge eftertraktats inom medicinska och estetiska tillämpningar. Men kroppens egen hyaluronsyra bryts ner snabbt och måste nyproduceras kontinuerligt. Vad är Hyaluronsyra?
Hyaluronsyra hör till det fåtal substanser som är identiska i alla levande organismer. Det är en polysackarid, ett naturligt socker, och finns i kroppens alla organ. Hyaluronsyran produceras av cellerna i människokroppen där den fyller många viktiga funktioner. Den underlättar celldelningsprocessen, gör huden elastisk och smörjer lederna. Hyaluronsyra har också förmåga att binda vatten i stora mängder(tex används för läppvolym eller rynkreducering med extern Hyaluronsyra injicering). Den naturliga hyaluronsyrans egenskaper har länge eftertraktats inom medicinska och estetiska behandlingar. Men kroppens egen hyaluronsyra bryts ner snabbt och måste nyproduceras kontinuerligt. Med extern Hyaluronsyra kompenserar man brist på egen Hyaluronsyra.


Vi rekommenderar detta serum vid Derma Stamp Pen - Micro Electronic Needle behandling.

Bli den första att recencera denna produkt!

Pris: 299.00kr


Produkt kod: 0121109