Download Flash Player for Firefox, Opera and Safari
Download Flash Player ActiveX for Internet Explorer

Håll dig i form då får du mer av livet!
Sök efter:

Avancerad sökning
Produkter
Välj språk
Deutsch Dansk English Español Finnish Norwegian Bokmal Srpski Swedish
Aktuell produkt
Betalnings valuta
Information
Produkter: 81
Kategorier: 32
Priser: Swedish Krona
Plats: Genväg till startsidan /Viktminskningste/Super FeiYan Beauty Slimming Diet Tea - stor förpackning 40 påsar

Super FeiYan Beauty Slimming Diet Tea - stor förpackning 40 påsar

Pris: 289.00kr Lägg i varukorgen

Super FeiYan Beauty Slimming Diet Tea - stor förpackning 40 påsar

Produkt information

Super FeiYan Slimming Diet Tea - stor förpackning 40 påsar
Vill du gå ner i vikt och är besviken i ditt sökande efter ett effektivt bantningste? Här är det bästa bantningsteet utomordentligt effektivt vid viktnedgång med vilket har tiotusentals människor lyckats att gå ner i vikt och även behållit den!

En av de vackraste kvinnorna i Kinesisk historia, Fei Yan Zhao, är vem teet är döpt efter. Hon var en legendarisk skönhet och det sades att hennes figur var den vackraste i Kina.

FeiYan Te är ett traditionellt kinesiskt örtte som är utomordentligt effektivt vid viktnedgång. På kinesiska är FeiYan egenligen två ord, Fei och Yan. Denna formel är välbalanserad för att ge goda viktminskningsresultat utan att orsaka diarré, även om teet också hjälper vid tarmsköljning och tarmrörelser.
Ett kinesiskt ordspråk lyder:"Hellre en dag utan mat än en dag utan te”. I Kina har det under flera tusen års tid uppstått en hel kultur som kretsar kring teet och ett av de populäraste teet är FeiYan.
Feiyan te består av en unik blandning av gröna teer, som tjänar till kroppens avgiftning och är vida använt i hela världen.
Det är det redan mest populära viktminskningsteet i flera länder i Europa och har vunnit ett flertal internationella priser. Feiyan te ökar snabbt i popularitet i Sverige också som ett extremt effektivt viktminskningste.

Kombinera gärna teet med ett av de bantningspiller som vi har som tex New Diet Slimming Pills för ännu bättre resultat.

Ingredienser: Grönt te; Lotusblad; Cassiafrön, Vegetabiliska svampar.
Användning: Ta 1 tepåse varje gång och drick som en vanlig kopp te. Låt Feiyan tepåse stå i hett vatten i 5-10 minuter och njut! Obs: mjölken ska ej användas med teet. En gång på morgonen, för att sedan kunna öka antalet koppar till två senare på dagen om så önskas. Förväntad viktminskning är flera kilo den första månaden, det är däremot bättre att ta det lungt och stadigt med tedrickandet för att uppnå en jämn och beständig målvikt. Fortsätt med teet i minst 3 månader. Paketet: 2 x (3 g x 20 påsar). Nettovikt: 120 g

VARNING:
· FÅR EJ ANVÄNDAS av gravida, barn och personer äldre än 65!
· Ej rekommenderat vid allvarlig lever-, njursjukdom och diabetes.
· Personer som lider av hjärt- och kärlsjukdomar eller som har haft stroke.

Fråga: Har denna product några bieffekter?
Svar: Bieffekter är högst ovanliga men undvik användning om du har högt blodtryck. Bör inte användas om du är gravid eller ammar. Produkten är fullständigt naturlig och ett bra örttillskott i en viktminsknings diet.

Fråga: Hur lång tid bör det ta för mig att uppnå de resultat jag vill ha?
Svar: Även om resultat varierar beroende på person så kommer här en tabell på vad som bör förväntas.
Dag 1- Du bör känna resultat , första gången du tar den och även en ökning i din energinivå. Första veckan- Under denna period bör du se resultat allteftersom kilona smälter bort. Andra veckan och senare- Desto längre du tar desto bättre resultat kommer du få se, och få den kropp du alltid drömt om.

Fråga: Hur mycket kan jag förvänta mig att gå ner i vikt med denna produkt?
Svar: Det beror helt och hållet på dig. När produkten tas tillsammans med bra träning och balanserade matvanor, kan du uppnå spektakulära resultat inom en väldigt kort tidsram.


Detta är troligen det bästa teet på marknaden för viktminskning!


Bli den första att recencera denna produkt!

Pris: 289.00kr


Produkt kod: 1230